What about us

Om två dagar åker Maltis till Mallis för att praktiser. Nästan en månad kommer hon att vara borta och vetifan hur det ka gå till för min del. Malin tror dock att tiden kommer att gå fort men jag tror det endast när jag vet det.

Peter är på Cypern och provspelar för ett cypriotiskt fotbollslag så håller tummarna för honom. Detta har inneburit en hel vecka med bara Maltis Paltis och vi har gått Wild&Crazy.
Förutom att chilla, röka, chilla och dricka energidricka har vi gått till Väla, sett en hel säsong av en ny serie (The lying game) och detta toppades igår av en fet utgång med underbara vänner och många skrattattacker. Här kommer lite bilder från denna AWESOME-Week! Posss <3


Eithan & Emma (The Lying Game)

THE LYING GAME
The Lying game handlar om Emma och Sutton. De är tvillingar men har inte vetat om varandra så länge.
Sutton är adopterad av en rik familj, The Mercers, och Emma bor hos en fosterfamilj som är väldigt elaka mot henne. Hon rymmer efter att ha blivit anklaad för stöld. Hon vet inte vart hon ska ta vägen så hon ringer sin syster, Sutton och hon möter upp henne på bussstationen. På en avlägsen plats berättar Sutton att hon har försökt leta upp deras riktiga mamma ett tag och hittat ett namn. Hon och Emma byter platsa. Emma bor och lever som Sutton. Hon ska vara Sutton och ingen skall veta något om att den riktiga Sutton har en tvilling. Detta blir en vändning för de som känner Sutton. Hon blir snällare och accepterar människor, men det blir också en massa trubbel på vägen. MEdans Emma bor hos the Mercers åker Sutton till LA för att söka upp mamman.

Det är inte alls som man tänkt sig och ju djupare de kommer i sanningen ju närmare massa förflutna saker kommer de.


Emma & Sutton






Här följer veckans egobilder!!! :)







VÄLAPROMENADEN









FREDAGENS UTGÅNG!! :)














RSS 2.0