Live and let die

Nu är vi på g! Två läkarbesök avklarade föregående vecka och den 6 maj startar vi behandlingen på riktigt!
På fredagens besök pratade vi bara om hur allting ska gå tillväga och han ställde massor av frågor.
Han rekommenderade att jag skulle gå hos en psykolog under tiden men det avböjde jag! Varför skulle jag göra det? Malin kan vara min psykolog.
Näe, skämt åsido.
Jag ska palla detta och det är bara att göra. Jag måste sluta röka vilket jag känner kan bli svårt, särskilt just nu. Det borde vara motiverande att jag MÅSTE sluta men det känns tyvärr tvärt om.
Det känns som att jag behöver mina vänner (cigaretterna) mest just nu. Behandlingen kommer att bli jobbig med smärta och andra saker man inte vill gå igenom.
Jag har de närmsta som håller tummar och tår och jag ska fixa detta med deras hjälp. Jag är enormt glad över att mina närmsta redan vet allt så jag slipper gräva ner mig i sanden och gömma mig.
Det kommer att bli en jobbig sommar men vi ska ha kul och leva som vanligt. Jag vill inget hellre. Hela behandlingen beräknas ta ca 6-10 månader och det är ju förhoppningsvis bara den korta tiden av mitt liv.
Nu ska jag kämpa och om, eller när jag tagit mig igenom detta börjar ett nytt kapitel och jag ska ta vara på varje dag som livet har att erbjuda.

På återseende


RSS 2.0